Geoffrey Auret

is een multidisciplinaire communicatiemanager uit Balegem met focus op grafisch ontwerp en strategie. Met diverse ervaringen in de reis-, sport- en overheidssector bij respectievelijk Xperience travel, RSC Anderlecht en Infrabel.

Geoffrey is gepassioneerd door alles wat te maken heeft met sport, reizen, evenementen en alles wat daar rond beweegt. De delicate balans tussen visuele aantrekkelijkheid, functionaliteit en strategische inzetbaarheid heeft een belangrijke rol in zijn creaties.

Als Geoffrey niet voor Level UP aan de slag is, speelt hij zelf voetbal, geniet hij van een lekkere maaltijd op restaurant, probeert hij nieuwe wijntjes uit, leest hij interessante boeken en last but not least volgt hij de nieuwe hype in de wondere wereld van darts.

Fabio Demuyzere

Fabio is een 23-jarige social media manager. Opgegroeid in een wereld vol met sociale media’s weet hij voor elk platform hoe je kan opvallen. Met focus op social media (content bedenken, inplannen en comments/trends opvolgen, …) Met ervaringen bij KV Kortrijk, FitStudio, E-Fit en Bowls Kortrijk. 

Fabio is gepassioneerd door wielrennen, voetbal en sport in het algemeen. Maar relaxen kan hij ook goed. Hij vindt het belangrijk om balans te vinden tussen informatie & reclame die centraal staan bij zijn on- & offline creaties.

Wanneer hij niet ‘LevelUPt” dan kan je hem tegenkomen op zijn koersfiets of bij zijn grootouders voor een gezellige babbel.